Diensten

 

 

 Assistent zaakvoerder

 

Als assistent van de zaakvoerder ressorteer je onder de zaakvoerder. Je superviseert medewerkers. Dit is wat L'auffice doet. Ik assisteer de zaakvoerder bij de dagelijkse operationele werking, dienstverlening en bedrijfsvoering. Volledig instaan voor de medecoördinatie en controle van de werkzaamheden.

Wij staan in voor gegevensverwerking en controle.

Van overzichten, planningen, mailverkeer, facturatie, aanmanningen, beheringen tot het klasseren van documenten, opmaak van contracten, opstellen van brieven.

Tot slot, wij staan net naast de zaakvoerder om het te helpen bij het leiden van zijn zaak. 

 

 Administratie | Receptie

 

Heb je het gevoel dat je dag in dag uit vast komt te zitten met alledaagse taken waarvoor u geen tijd heeft? Wij beheren uw agenda-afspraken, e-mails, receptie, facturatie, offertes, opmaak van contracten, opstellen van brieven en vele andere taken die naar boven komen waarbij U wenst dat wij uw bedrijf bijhelpen. Kortom uw administratie

Power Point presentaties | Word | Draaiboeken |

Organigramm 

 

Wij maken voor u de gevraagde power point presentaties op, een draaiboek van uw firma alsook een ornigram,  excel files met de gevraagde/nodige formules en maken als de beste een word bestand op met al hetgeen u erop wilt.

Briefwisselingen met uw firma gegevens nodig? 

Opvolging klantenlisting?

Powerpoint presentatie met hetgeen u vraagt.

Wij maken het allemaal op voor u.

Webdesign | Visitekaartjes | Folders | Briefdhoofden 

 

L'auffice creëerde haar eigen website en maakt graag 1 of meerdere websites op voor uw bedrijf met al uw gevraagde informatie. Bent u inspiratieloos? L'auffice zoekt naar uw perfecte huisstijl die 1 lijn maakt met uw website, facturen, briefwisseling en uw visitekaarten.

Alsook wordt elke gewenste aanpassing toegepast, de website wordt volledig door L'auffice beheert. Visitekaartjes nodig met hetgeen jij erop wilt? Zakelijk, elegant, casual? Modern strak of of een speelse toets eraan? Wij komen graag langs om alles samen te bespreken zodoende wij alvast op 1 lijn staan.


 

 

 

Virtueel Assistent 

 

L'auffice werkt als virtuele assitent voor een Architect deskundige en zorgt ervoor dat hij zich niet al te veel moet bezighouden met het papierwerk en computerwerk. Hierbij maken wij alle verslagen op voor elke partij. 

Alsook worden nodige kantoormaterialen gebracht  waarbij tevens sporadisch meetings gemaakt worden voor het bespreken van dossiers die afgehandeld worden met de toegewezen rechtbanken.

L'auffice zorgt voor het klassement zodoende elke partij in het bezit is van het dossier, alsook zorgen wij voor de nodige materialen en verzendingen van alle dossiers naar ieder partij.

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren