Over mij


Mijn verhaal begon met L'auffice


Deze werd in het voorjaar van 2018 opgestart.


L'auffice komt van het woord Laura en office.

Een bedrijf dat zich dagdagelijks bezighoudt met administratie secretariële dienstverlening & Webdesign. 


Door mijn studies, extra opleidingen en tal van ervaringen in bedrijven gevestigd in Vlaanderen en Wallonië weet ik perfect hoe een bedrijf hoort te functioneren, hoe structuur te brengen op administratief en organisatorisch vlakWat begon als een bijberoep is gegroeid naar mijn dagelijkse bezigheid. Dit mede dankzij mijn trouwe klanten die van dag 1 vertrouwen hadden in mijn onderneming en in onze zeer aangename leerrijke samenwerking. 

 

 Ik beschik momenteel over klanten in verschillende sectoren die u kan terugvinden onder mijn diensten. 

 

Tevens beschik ik over onze 3 talen.

Nederlands, Frans en Engels.

Dit schriftelijk als mondelings. 


Mijn werk is mijn leven met als doel : 

Do it with passion, work with skills. 

 

6 redenen waarom kiezen voor L'auffice : 

 

1. Economisch voordeel

Er komen binnen je organisatie steeds meer verantwoordelijkheden bij en je bent op zoek naar extra handen?  Werken met freelancers waaronder L'auffice levert opdrachtgevers in deze economisch onzekere tijden verschillende voordelen

 

  2. Experts

Wanneer je op zoek bent naar een freelancer, assistent, virtuele assistent kan je heel eenvoudig het juiste talent opsporen die de organisatie kan helpen met de juiste kennis, competenties en skills. Je hoeft mij dan ook alleen voor specifieke vaardigheden in te huren.  

 

3. Loyaliteit

In vergelijking tot vaste medewerkers ligt mij loyaliteit een stuk hoger. Wij zijn namelijk veel meer afhankelijk van het succes van de verschillende opdrachten en projecten die wij uitvoeren. Iedere opdracht is voor L'auffice een extra toevoeging aan haar portfolio die mijn toekomst helpt bepalen.

 

4. Consistentie 

Organisaties die voor bepaalde opdrachten altijd dezelfde freelancers inschakelen hebben een groot voordeel ten opzichte van grote organisaties die veel verschillende mensen moeten inhuren voor hetzelfde soort werk. In deze organisaties leidt dit al gauw tot inconsistentie en dat is niet meer van deze tijd. Organisaties kunnen dit vermijden door specifieke projecten altijd aan dezelfde freelancers uit te besteden

 

5. Flexibel

Freelancers staan erom bekend op verschillende tijden te werken. Ze hoeven niet te werken tijdens kantooruren. Zij kunnen bij wijze van spreken tot laat aan je administratie, boekhouding, website en tal van andere taken werken. Haast en spoed zijn zelden goed, maar soms hebben opdracht prioriteit en moeten deze snel afgerond worden. Freelancers zijn snel beschikbaar, hebben geen goedkeuring nodig van hogerop om te starten met een opdracht. Ze werken immers voor zichzelf.

 

6. Talenten 

Veel mensen zijn op zoek naar een vaste baan maar de zelfbewuste jonge talenten zoals mezelf willen op eigen benen staan en zich niet meer binden aan een bedrijf waarvoor ze vast in dienst werken. Ze starten voor zichzelf en gaan op zoek naar  zoveel mogelijk freelance opdrachten.

Wanneer je deze (top) talenten voor je bedrijf wilt winnen, kan je maar beter vertrouwd zijn met de arbeidsstructuur rondom tot het freelance werk.

 

Genoeg reden om een freelancer in te schakelen voor jouw (tijdelijke) opdrachten.

Enkele klantenreviews

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren