Diensten

 

 

 Assistent zaakvoerder

L'auffice werkt reeds als assistent van een zaakvoerder.

 

Als assistent van de zaakvoerder ressorteer je onder de zaakvoerder. Je superviseert medewerkers. Dit is wat L'auffice doet. Ik assisteer de zaakvoerder bij de dagelijkse operationele werking, dienstverlening en bedrijfsvoering. Volledig instaan voor de medecoördinatie en controle van de werkzaamheden.

Wij staan in voor gegevensverwerking en controle.

Van overzichten, planningen, mailverkeer, facturatie, aanmanningen, beheringen tot het klasseren van documenten, opmaak van contracten, opstellen van brieven.

Tot slot, wij staan net naast de zaakvoerder om het te helpen bij het leiden van zijn zaak. 

 

 Administratie | Receptie

L'auffice werkt reeds als freelancer voor deze dienst 

 

Heb je het gevoel dat je dag in dag uit vast komt te zitten met alledaagse taken? Wij beheren uw agenda-afspraken, e-mails, al uw administratie werk, uw receptie, facturatie, offertes, opmaak van contracten, opstellen van brieven en vele andere taken die naar boven komen waarbij U wenst dat wij uw bedrijf bijhelpen.

Medewerkster boekhouding 

L'auffice werkt reeds voor enkele klanten waarvan ze de boekhouding opvolgt

 

Betalingen uitvoeren, ontvangen, opmaken, inboeken, excel files nodig met een perfecte opvolging/grafieken of een boekhoudkundig programma waarmee wij verder werken betreft het aangeven van uw cijfers, o.a. uw kwartalen, sociale bijdrage en klantenlisting.  Van maandelijkse afsluiting,klantenlistingen, opvolgingen van uw inkomsten en uitgaven, balansen, omzetten en kwartalen.

Van boekhouding tot personeelszaken, wij staan samen klaar.

Power Point presentaties | Word | Draaiboeken |

Organigramm 


L'auffice maakt reeds powerpointpresentatie, word bestanden, draaiboeken en organigrammen voor enkele van haar klanten

 

 

Wij maken voor U de gevraagde power point presentaties op, een draaiboek van uw firma alsook een ornigram,  excel files met de gevraagde/nodige formules en maken als de beste een word bestand op met al hetgeen u erop wilt.

Briefwisselingen met uw firma gegevens nodig? 

Opvolging klantenlisting?

Powerpoint presentatie met hetgeen u vraagt.

Wij maken het allemaal op voor u.

Webdesign | Visitekaartjes | Folders | Briefdhoofden

L'auffice maakte reeds websites en visitekaarten voor enkele van haar klanten

 

 

L'auffice creëerde haar eigen website en maakt met fierheid 1 of meerdere websites op voor uw bedrijf met al uw gevraagde informatie op bij een plaatselijke meeting. Bent u inspiratieloos? L'auffice zoekt naar uw perfecte huisstijl die 1 lijn maakt met uw website, facturen, briefwisseling en uw visitekaarten.

Alsook wordt elke gewenste aanpassing toegepast, de website wordt volledig door L'auffice beheert. Visitekaartjes nodig met hetgeen jij erop wilt? Zakelijk, elegant, casual? Modern strak of of een speelse toets eraan ? Dit ook voor gevraagde folders. L’auffice maakt niet alleen enkel wesbites maar neemt indien nodig ook uw website over indien er aanpassingen moeten gebeuren.

 

 

 

Virtueel Assistent

L'auffice werkt reeds als virtuele assistent van een Architect deskundige

 

 

L'auffice werkt als virtuele assitent voor een Architect deskundige en zorgt ervoor dat hij zich niet al te veel moet bezighouden met het papierwerk en computerwerk. 

Alsook worden nodige kantoormaterialen gebracht  waarbij tevens sporadisch meetings gemaakt worden voor het bespreken van dossiers die afgehandeld worden met de toegewezen rechtbanken.

L'auffice zorgt voor het klassement zodoende elke partij in het bezit is van het dossier, alsook zorgen wij voor de nodige materialen en verzendingen van. 

 

Enkele klantenreviews

L'AUFFICE

Laura Vylders

Info@lauffice.com

Bergkapelstraat 100, 1840 Londerzeel

BTW : BE0702.889.516

© 2018 Laura Vylders - Webdesign & Development by L'AUFFICE - Algemene voorwaarden